TRABZON / DÜZKÖY - Çayırbağı Yusuflu İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109.yılı ve Şehitlerimizi Anma Programımızı düzenledik.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama programı gerçekleştirildi.Programa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri,öğrenciler,öğretmenler ve veliler katıldı.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 2,3 ve 4.sınıf öğrencilerimizle Özdemir Bayraktar Bilim Merkezini ziyaret ettik.Öğencilerimizin bu deneyimi yaşamaları için destek veren Trabzon Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100.yılını coskuyla kutladık.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bülent ALTUNTAŞ okulumuzu ziyaret etti.Öğrenci ve öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Eyl

Haz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına şiirleriyle,gösterileriyle hazırlanan öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve katılan velilerimize teşekkür ederiz.